• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Strategie-Online LogoHet hebben van een online strategie is tegenwoordig een veel gebruikte marketing term, maar wat houdt het nu in? Op het strategie online blog verschijnen dagelijks nieuws items en tips om online activiteiten te onderzoeken, verbeteren en  te analyseren.

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet meer voldoende, bedrijven die serieus gebruik willen maken van het internet zullen verder hierin moeten gaan: het opstellen van een online strategie. U heeft een effectieve website, maar hoe is uw online communicatie verder geregeld? Maakt u al gebruik van een nieuwsbrief, blog, webshop en is u bedrijf actief op twitter of andere social media platformen?

Op welke wijze past het internet in mijn bedrijfsstrategie, Wat zijn de online doelstellingen en welke markt(en) wil ik aanspreken? Op het Strategie-Online.nl blog verschijnen dagelijks nieuws items en tips om uw online activiteiten te onderzoeken, verbeteren en te analyseren.

Vooral in deze economische zware tijd is het belangrijk om niet stil te blijven staan. Stilstand is in deze tijd achteruitgang. Daarom is het van belang om goed te kijken en onderzoeken wat u nu heeft. Aan de hand daarvan kunt u kijken wat eventuele verbeterpunten zijn.

Categories: Actueel, Algemeen

One Response so far.

  1. PSEiBlog zegt:

    Lancering nieuw Weblog: Strategie Online…

    Goed.. gisterenavond was ik dus op een surpriseparty ter ere van de 30e verjaardag van MaxServ’s Luuk van Raaij. Bij een goede surpriseparty hoort ook de nodige Whisky, en van Whisky ga je domme dingen zeggen.
    Zo heb ik hem dus plechtig beloofd …


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...