• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Google LogoGoogle blijft zich steeds verder ontwikkelen. Na de velen aankondigingen van de nieuwe Chrome-browser, lanceerde Google vandaag een nieuw reageersysteem. Een uniek systeem, want op alle websites kan er tegenwoordig gereageerd worden. Zelfs bij websites die geen reageerfunctie hebben. Het systeem is ingebouwd in de toolbar van Google en kan dus gebruikt worden bij de browsers als Internet Explorer en FireFox. 

De reageerapplicatie van Google wordt SideWiki genoemd. De applicatie is alsware een extra balk waarin mensen commentaar kunnen geven op de huidige website. Daarnaast is het voor andere bezokers ook weer mogelijk opnieuw te reageren op  voorgaande reacties. Oo een nieuwe functie toegevoegd aan SideWiki is de mogelijkheid om op meerdere pagina’s te reageren. Een nieuwsartikel kan bijvoorbeeld door meerdere sites worden gepubliceerd. Voor de gebruikers is het zelf mogelijk om één reactie bij al deze artikelen te publiceren. De nieuwe applicatie van Google is niet alleen leuk, maar ook heel effectief. Voor de makers van websites is het namelijk een ultieme manier om te ontdekken hoe de bezoeker over de website denkt, zonder een complete online enquête op te starten.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...