• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Logo TwitterDat netwerksite Twitter een grote hit was, dat was iedereen al bekend. Deskundigen waren allemaal druk bezig met het berekenen en gissen naar de huidige waarde van de snel opkomende netwerksite. Twitter staat momenteel op het punt om een deal af te sluiten voor 100 miljoen dollar met investeerders. Ondanks dat de website helemaal niets doet aan marketing, en ook zelf nog steeds geen adverteerders toe laat, is Twitter momenteel 1 miljard dollar waard!

Althans dat is wat the Wall Street Journal beweert op basis van bronnen. Twitter doet momenteel nog steeds niets aan marketing. De eerste dollar voor promotie moeten zij nog steeds uitgeven. En dat is erg opzienbarend, aangezien Twitter zich heeft weten op te werken tot de top van de online markt. Eerder had een topman van Twitter al aangegeven eerst Twitter te willen verbeteren voor zij ook adverteerders toe laten. Twitter heeft vanaf februari de omzet maarliefst zien drievoudigen. Maar er kwamen vandaag nog meer feiten naar buiten rondom de netwerksite. Zo werd bekend gemaakt dat Twitter in augustus maarliefst 54,7 miljoen unieke bezoekers heeft getrokken wereldwijd. Dit was in augustus 2008 nog een aantal van 4,3 miljoen unieke bezoekers. De snelle groei van Twitter heeft inmiddels ook al belangstelling gekregen van Microsoft en Google. De kans is dus groot dat zij eventueel een bod gaan doen op Twitter. Maar hier zwijgen momenteel alle partijen nog over.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...