• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Dag.nl zegt gedag

Posted by Henri 0 Comment

dagWebsite Dag.nl stopt definitief. De redactie maakte vrijdag al bekend de stekker uit de website te willen trekken. Volgens de redactie is het onmogelijk om de website winstgevend te maken. KPN en UCM Uitgevers presenteerde in mei 2007 Dag vol trots. Het was de ultieme modern voor de grootste nieuwsverspreiding van het land. Via papier, Internet en talloze tv-schermen door Nederland verspreid was het nieuws te volgen via Dag.

Maar na de oprichting van Dag bleek al snel dat het niet het succes was, dat het had moeten worden. Daarom werd in oktober 2008 al bekend gemaakt dat de papieren versie van Dag zou stoppen. Maar Dag.nl ging nog wel door met het publiceren van het laatste nieuws.  Maar in de zomer maakte Dag.nl ook bekend te willen stoppen. Vrijdag werd bekend gemaakt dat donderdag, 1 oktober, de website zal stoppen met het publiceren van het laatste nieuws. Momenteel werken er nog 8 medewerkers aan Dag.nl.

Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...