• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googleVeel verwarring vanochtend bij het bezoeken van zoekmachine Google. Veel bezoekers merkte op dat Google de naam had veranderd naar Googlle, of is het dan toch Goog11e? Google is jarig, en bestaat vandaag 11 jaar. Althans dat is het idee achter het tijdelijk nieuwe logo. Voor velen leek het logo op Googlle, en al snel ging het nieuws dat Google de naam wilde veranderen. Maar Google blijft Google, want in het logo staat dus Goog11e.

Maar echt trouw aan de verjaardag zijn de makers van Google niet. Zo vierde zij vorig jaar hun 10-jarig jubileum op 2 september, terwijl de domeinnaam google.com pas is vastgelegd op 15 september 2001.  Vorig jaar was er een speciale website online, waarin mensen de index zagen van 2001. Dit jaar is dus gekozen voor een bijzonder logo. En het is niet de eerste keer dat Google het logo aanpast. Met Halloween, Kerst, Pasen, Sinterklaas en alle andere feestdagen komt Google meestal met een aangepast logo. Vanaf morgen zal het oude vertrouwde logo weer online zijn.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...