• RSS
  • Facebook
  • Twitter

USB 3.0-interfaceHet kon nog wel eens een populair cadeautje worden voor in de zak van Sinterklaas of onder de Kerstboom. De USB 3.0-interface komt er namelijk aan. En deze nieuwe gadget zorgt voor heel wat verbeteringen vergeleken met zijn voorgangers! Het Nederlandse bedrijf FreeCom zal de USB 3.0-interface lanceren. Vanaf medio november moet de USB 3.-0-interface verkrijgbaar zijn. En daarmee zullen de USB-voorgangers heel snel vergeten worden.

De vernieuwde USB heeft een verbeterde snelheid en is daarme 10 keer zo sneller dan zijn voorganger. De nieuwe USB kan communiceren met een snelheid van maarliefst 4,8 gigabit per seconde. USB 2.0 is momenteel al 8 jaar oud, en heeft een maximale snelheid van 480 megabit per seconde. Even een klein voorbeeld dus, als u een film van 5 gigabyte op uw nieuwe USB wilt zetten, is dat in 38 seconde gebeurd! De nieuwe USB is te koppelen aan een externe harde schijf van 1, 1,5 of 2 terabyte. Vanaf november moet USB 3.0 in de winkels liggen.

Categories: Actueel, Automatisering

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg ge√Įnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...