• RSS
  • Facebook
  • Twitter

WebshopsEerder kon u op Strategie-Online.nl al lezen dat webwinkels de laatste jaren steeds meer succes hebben. Vandaag wordt dit bevestigt,  nu naar buiten is gekomen dat de omzet van webwinkels enorm is gestegen. Ondanks de kredietcrisis hebben de webwinkels momenteel toch 19% meer omzet, vergeleken met deze periode in 2008. De webwinkels blijven dus nog steeds groeien. Het aantal kopen neemt toe, terwijl het aantal nieuwe klanten gelijk blijft.

Uit onderzoek van Blauw Research in samenwerking met Thuiswinkel.org blijkt dat de webshops al een omzet hebben gedraaid van 2,7 miljard euro in de eerste helft van 2009. Deze groei zit voornamelijk in de aankopen per klant.  De groei zorgt voor 3,3 aankopen per consument, en een totaalbedrag van 380 euro per consument. Dat zijn de gemiddelden voor online shoppend Nederland. Het meeste geld is het afgelopen half jaar uitgegeven van geboekte vakanties, die online zijn geboekt.

Categories: Actueel, Automatisering

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...