• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googleGoogle is er van overtuigt. Zij hebben opnieuw een revolutie in handen in de communicatie. Nog even geduld en dan maakt iedereen namelijk gebruik van Wave. Wave is een plaats waarop diensten als Gmail, Google Docs, Google Talk, Picasa, Blogger en Sites samenkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om te Twitteren en games te spelen vanaf de site. Vandaag zijn er 100.000 ontwikkelaars uitgenodigd door Google voor een eerste kennismaking.

De eerste reacties zijn erg enthousiast. Wel heeft Google hierbij vermeld dat het hele concept nog in de kinderschoenen staat, en er dus nog heel hard gewerkt moet worden voor het helemaal in werking gaat. Ze hebben de zelfde aanpak als bij de lancering van GMail. Ze hebben het gelanceerd voor slechts enkele gebruikers, via uitnodigingen wordt het zo verspreid. Later wordt gekeken of de betaversie succes genoeg was om het product helemaal te lanceren.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...