• RSS
  • Facebook
  • Twitter

microsoftHet gratis tijdperk is van start gegaan voor softwaregigant Microsoft. Dinsdag lanceerde Microsoft namelijk Security Essentials, een nieuw virus en beveiligingsprogramma voor uw computer. De opvolger van de betaalde versie Windows Live OneCare is voor alle legale Windows gebruikers gratis te gebruiken. En is hiergratis te downloaden.

Het gebruik van het nieuwe beveiligingsprogramma is geheel gratis, maar wel wordt gecontroleerd of uw computers een legale versie van Windows is. Security Essentials is te gebruiken op Windows XP, Vista en zal ook vanaf volgende maand op Windows 7 te gebruiken zijn. Het programma gaat de strijd aan tegen kwaadaardige spyware en  de concurrentie. Want in tegenstelling tot de andere virusscanners gebruikt Security Essentials veel minder geheugen, en heeft het ook geen effect op de snelheid van uw computer.

Categories: Actueel, Advies, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...