• RSS
  • Facebook
  • Twitter

youtubeYouTube is een ongekend succes en mag zich met recht de grootste online videosite noemen van de wereld.  Op YouTube zijn miljoenen filmpjes vinden, waarvan het ene filmpje weer net wat populairder dan het andere. Er zijn video’s bij die soms wel 10 miljoen keer zijn bekeken! Een slimme zet daarom ook om de 100  populairste video’s van YouTube te verwerken in één video. Succes gegarandeerd!

Van dansende mensen, tot schattige kinderen en leuke acties. Stunts en dieren, alles komt voorbij. De 100 beste video’s van YouTube komen voorbij in een 4 minuten durend filmpje. Een filmpje dat geupload wordt op YouTube kan zo veranderen in een gigantisch fenomeen. Ook dit initiatief zal aan dat rjitje gevoegd kunnen worden, de video is namelijk al ruim 1,2 miljoen keer bekeken. Klik hier om zelf ook het YouTube fenomeen te bekijken.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...