• RSS
  • Facebook
  • Twitter

internetYoegoslavië bestaat al een tijdje niet meer, en dat is ook de reden waarom alle websites met een .yu-extensie zullen worden verwijderd. De websites kunnen overstappen op een extensie als .rs (Servië) of .me (Montenegro). Vandaag moeten alle .yu-extensies offline worden gehaald. Hiermee zullen in totaal 4000 websites verloren gaan, dit zijn websites die in deze tussentijd niet zijn overgestapt naar een andere extensie.

Yoegoslavië bestaat al niet meer sinds 2003. Allcan, de organisatie die gaat over de extensies van .yu heeft al wel een langere overgangsperiode aangehouden dan gebruikelijk. Toch is hiermee niet kunnen voorkomen dat 4000 websites worden verwijderd.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...