• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googleGoogle gaat maar door met het lanceren van grote nieuwe diensten. Vandaag werd het nieuwe vertaalprogramma gelanceerd van gigant Google. Altavista wordt hiermee de grootste concurrent op de markt. Maar ondanks zo’n vertaalprogramma blijkt niet iedereen er tevreden over.

Vertaalprogramma’s houden geen rekening met dubbele opvattingen, of grammatica. Google moet daarin verandering brengen. Sinds vandaag is Google Translator te gebruiken, om een tekst te vertalen, maar ook voor het vertalen van een complete webpagina. Toch is niet iedereen enthousiast over Google Translator. Dit omdat de grammaticaregels nog steeds niet kloppen. Wel een groot pluspunt voor Google Translator is dat het vertaalprogramma is te gebruiken voor velen talen. Google Translator is te gebruiken op http://translate.google.com/.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...