• RSS
  • Facebook
  • Twitter

DSB Bank ligt plat

Posted by Henri 0 Comment

dsbbankDe website van de DSB Bank ligt plat. Gisteren werd in het tv-programma ‘Goedemorgen Nederland’ opgeroepen om al het geld dat op een rekening staat van de DSB Bank daar weg te halen. Dit deed Pieter Lakeman, waarna felle kritiek ontstond op deze uitspraak. Vervolgens was gisteren plotseling de website van de DSB Bank niet meer bereikbaar. De geruchtenmachine draaide overuren, en de berichtgevingen gingen dan ook al snel dat de website plat lag, door de velen rekeningen die werden leeggehaald.

Echter reageert Klaas Wilting op het voorval. Hij had aangegeven dat de website niet plat lag door de velen bezoek van verontrustende klanten, maar dat de website was gehackt. Ook dit zorgde voor velen zorgen bij klanten van de bank, die als slogan heeft: Goed voor je geld! De DSB Bank heeft nu een verklaring gepubliceerd op de homepage, waarin zij verklaren:”In de loop van de ochtend heeft DSB Bank meerdere telefoontjes van klanten ontvangen over de meest recente publiciteit. DSB Bank heeft extra medewerkers ingezet om klanten te woord te staan. Een groot deel van deze klanten was tevreden met de uitleg van de medewerkers van DSB Bank. (…)┬áTot 12 uur was de website van DSB Bank goed te bereiken. De maximale wachttijd was ongeveer 1 minuut. Vanaf 12 uur konden klanten niet meer inloggen op de website. Uit onderzoek van technische medewerkers en externe experts bleek dat hackers probeerden binnen te komen op de website van DSB Bank. Duidelijk was dat ze niet verder kwamen dan het voorportaal. Er ontstond een probleem voor klanten die niet meer op de website konden inloggen. Er is hard gewerkt om klanten direct alle service te verlenen.”. Echter is nog niet bekend hoeveel mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...