• RSS
  • Facebook
  • Twitter

toetsenbordUit het onderzoek van de Nationale Consumenten Enquete bleek dat ruim 12% niet tevreden is over hun Internetaanbieder. Toch stapt de gemiddelde Internetter niet over na een andere aanbieder, dit i.v.m het velen gedoe van een overstap. Dit blijkt uit een onderzoek onder ruim 43.000 deelnemers.

In februari deed ook Telfort onderzoek naar de tevredenheid van het Internet. Daaruit bleek dat 25% wilde overstappen. Toch stappen er weinig gebruikers over. Dit omdat veel gebruikers bang zijn om een tijdje zonder het Internet te moeten zitten. De aanbieders proberen hier op in te spelen, waardoor zij de complete overstap verzorgen en garanderen dat u niet zonder Internet zult zitten. Toch blijven er maar weinig overstappen plaats vinden, en is het vertrouwen van de consument nog niet gevonden. Uit het onderzoek bleek ook dat 5,76% niet van plan was om over te stappen naar een andere aanbieder. In totaal hebben 1,79% van de overvraagden aangegeven een overstap te overwegen, en 4,45% is zo ontevreden dat bij een goed aanbod zij graag willen overstappen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...