• RSS
  • Facebook
  • Twitter

twitterTwitter had al aangegeven zich de komende tijd te willen blijven verbeteren en vernieuwen, en daar hebben zij zich dus ook volledig op gericht. Er is weer een nieuwe functie toegevoegd aan Twitter. Een functie die het voor Twitter gebruikers overzichtelijk moet houden, het maken van lijstjes van je contacten.

Een beperkt aantal gebruikers van Twitter mogen de nieuwe functie uitproberen. In de nieuwe functie kunnen gebruikers de mensen die de Twitter volgen, schikken over verschillende categorieën. Deze lijstjes zijn dan ook zo online terug te vinden. Ook wil Twitter hier mee bereiken dat de gebruikers ook makkelijk andere tweeters kunnen vinden die twitteren over onderwerpen die hen aanspreken. Naar alle waarschijnlijkheid wordt het ook mogelijk om de lijstjes alleen privé te tonen. Wanneer de functies voor iedereen toegankelijk worden is nog niet bekend.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...