• RSS
  • Facebook
  • Twitter

contactcenterInmiddels heeft u kennis gemaakt met meerdere modellen voor websites en doelstellingen. Vandaag bekijken we de laatste doelstelling en het laatste model. Een model dat pas echt sinds de laatste jaren zijn opwachting maakt op het Internet.

Want natuurlijk hoef je via het Internet niet altijd alleen te verdienen, ook besparen is mogelijk. Voor problemen met een product had men voorheen een instructieboekje of een telefoontje naar een callcenter waar je werd geholpen. Tegenwoordig kunnen al die honderden vragen worden gesteld via een website met een informatie- en servicemodel. Alle veel gestelde vragen zijn daar al op beantwoord terug te vinden, en de kosten voor de medewerkers uit het callcenter en de drukkosten worden overbodig. Want tegenwoordig hoeft nog maar één werknemer de e-mails te beantwoorden van de personen die een vraag stellen die niet op het Web is terug te vinden.

Met een goede combinatie kan een website voor veel geld zorgen. Zolang je maar die goede combinatie hebt van een mooie vormgeving, duidelijke doelstellingen en een goede vindbaarheid.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...