• RSS
  • Facebook
  • Twitter

organisatieHet klinkt misschien heel overbodig, maar toch is het zeker de moeite waard om hier een blog over te schrijven. Want een goede website begint bij een goede organisatie. Aller eerst natuurlijk belangrijk om binnen de medewerkers van de website alle taken goed te verdelen. Dit is dus ook een succesfactor en een belangrijk perspectief, het organisatie perspectief.

We gaan hier niet te diep op in, omdat dit simpelweg niet gaat. Het verschilt namelijk per doelstelling, website en onderneming hoe deze organisatie het beste kan worden opgesteld. Maar het is het verstandige om het Internet team onder te verdelen in 3 afdelingen. De afdeling Design, ICT en Content & Commercie. De afdeling Design is dan verantwoordelijk voor de vormgeving en de interactie ontwerpen. Op de afdeling ICT komt het testteam, programmeurs en de technisch beheerder. En de Content & Commercie afdeling is voor de online marketeer, functioneel beheerder, webredacteur en de usability expert.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...