• RSS
  • Facebook
  • Twitter

HyvesHet fenomeen Hyves heeft zijn hoogtepunt gehad, dit beweren althans velen gebruikers. Het is voornamelijk te merken aan de activiteit van de website. Steeds minder video’s, blogs, wie-wat-waars en foto’s worden online gezet. Maar ook hebben velen gebruikers te kampen met het schrijnende symptoom dat er dagen voorbij gaan zonder een krabbel te mogen ontvangen. Hyves is op.

Maar waar zijn al die enthousiaste Hyvers dan heen? Met de komst van Twitter en Facebook lijkt het erop dat de gebruikers ook prioriteiten gaan stellen op het gebruik van netwerksites. Hyves verliest steeds meer zieltjes aan netwerksite Facebook. Maar wat heeft Facebook dan wat Hyves niet heeft? Volgens velen is het design van Facebook velen malen strakker en heeft de website een internationale allure. Vrienden die worden opgedaan via vakanties in het buitenland, worden via Facebook weer terug gevonden. Nadat je bent uitgelogd op Hyves en vervolgens inlogt op Facebook heb je het gevoel alsof je een volle stamkroeg binnenstapt. Volgens Hyves is er nog steeds geen reden tot paniek, maar toch blijft het aantal Hyves accounts waarop staat vermeld dat zij voortaan via Facebook zijn te bereiken maar stijgen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...