• RSS
  • Facebook
  • Twitter

sanomaIlse Media en moederonderneming Sanoma gaan samen fuseren. Vanaf 1 januari 2010 heten Sanoma Uitgeverij en Ilse Media Sanoma Digital. Ilse Media heeft grote Nederlandse sites in het beheer zoals Web-Log.nl, Nu.nl, Schoolbank en Startpagina.nl. Ilse Media was een dochteronderneming van Sanoma, maar zullen vanaf 1 januari 2010 samen fuseren tot Sanoma Digital.

Sanoma Uitgeverij is bekend van tijdschriften als Libelle, Playboy en de Viva. Ilse Media heeft ook een enorm bereik van 80% van Nederland, zoals AutoTrader en Web-log. In totaal heeft Ilse Media maandelijks 8,4 miljoen mensen. Sanoma heeft ook een groot bereik met de oplage van de velen tijdschriften. Door de fusie hoopt zo Sanoma Digital in te kunnen spelen op de behoeften van de adverteerder.

Categories: Actueel, Algemeen, Marketing

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...