• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googleGoogle heeft zich opnieuw verbeterd, met nieuwe functies moet zo iedere gebruiker weer een beetje de bomen door het bos gaan zien. Momenteel is de nieuwe functie alleen nog te gebruiken via Google.com. Wanneer de nieuwe functie ook aan Google.nl wordt toegevoegd is nog niet bekend. De functies moeten een zoekopdracht nog verder gaan verfijnen.

Via Google.com is het nu ook mogelijk om filters toe te voegen. Zo is het mogelijk om alleen de zoekresultaten te bekijken vanuit blogs, nieuws of forums. De nieuwe functie is zichtbaar door te klikken op ‘Show Options’. Vervolgens ontrolt er een rij met zoekopties aan de linkerzijde van het scherm. Niet al deze functies zijn nieuw, enkele functies zijn al enkele maanden oud. Ook is het mogelijk om zoekresultaten te filteren op de recentelijkheid.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...