• RSS
  • Facebook
  • Twitter

ingbankNiet alleen de DSB Bank heeft problemen met het Internetbankieren. Ook de ING Bank bevestigde vanochtend problemen op het Internet. De Nederlandse bank had te kampen met een groot Internetprobleem waardoor de gebruikers van de bank ruim 12 uur niet bij hun geld konden. Zo liet een woordvoerdster van de ING Bank weten. Internetbankieren was namelijk al sinds gisteravond niet meer mogelijk.

Het Internetbankieren voor gebruikers van de ING Bank kreeg problemen sinds gisteravond half 10. Vanochtend werd het probleem om half 10 verholpen, precies 12 uur na de eerste foutmelding. “Het kan nog wel wat trager werken dan gebruikelijk”, zei de woordvoerster. De grote Nederlandse bank had problemen met een netwerkverbinding en geeft aan het te betreuren.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...