• RSS
  • Facebook
  • Twitter

twitterTwitter wil net als Google ook gaan uitbreiden met een eigen Labs-site. Google maakt gebruik van Google Labs om daarin nieuwe applicaties te testen. Het nieuwe project moet Twitter Labs gaan heten, en zo de plannen voor de verbetering van Twitter nog verder gaan bevorderen. Momenteel kunnen programmeurs al applicaties doorgeven aan Twitter, maar Twitter wil deze banden beter maken.

Wanneer Twitter Labs online moet zijn, daar is verder nog niets over bekend. In Twitter Labs worden nieuwe ontwikkelingen bedacht, ontwikkelt en getest. Deze ontwikkelingen moeten het gebruik van Twitter gemakkelijker maken, zo hoopt Twitter ook niet zomaar een hype te zijn, maar ook echt een blijvertje. Twitter en Google zijn zo niet de enige die hun hulp van buitenaf halen. Ook Nike, Dell en IKEA roepen de hulp van gebruikers in om zo tot verbeteringen te komen.

Categories: Actueel, Algemeen, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...