• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbbankDe website van de DSB Bank is weer terug op het Internet, en alle functies van de website werken weer. Internetbankieren is daarom ook weer mogelijk voor alle gebruikers van de DSB Bank. Volgens woordvoerder Klaas Wilting zou er een kleine vertraging in de website kunnen zitten, maar werkt hij verder weer helemaal optimaal. De ellende rondom de DSB Bank begon afgelopen donderdag na een oproep op televisie.

In deze oproep, in het tv-programma ‘Goedemorgen Nederland’, werden alle gebruikers van DSB Bank opgeroepen hun geld weg te halen bij de bank. Enkele uren later was de website offline en niet meer te gebruiken. DSB gebruikers konden dagen niet bij hun geld via het Internetbankieren. Snel gingen de geruchten dat dit kwam doordat er velen het geld weg haalden, DSB Bank reageerde echter zelf op het voorval. Zij gaven aan de dupe te zijn van een hackaanval. Wel heeft de oproep wel degelijk zin gehad. In totaal is er 1% van al het spaargeld bij de DSB Bank weggehaald. Het zou hier gaan om maarliefst 45 miljoen euro.

Categories: Actueel, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...