• RSS
  • Facebook
  • Twitter

flashSoftwarefabrikant Adobe, bekend van software als Dreamweaver, Photoshop en InDesign, heeft de partners onthuld met wie zij willen samenwerken. Het bedrijf wil een Flash-platform lanceren voor mobieltjes. Hiervoor gaan zij samenwerken met o.a. Google, Motorola en Palm. Het is geen gemakkelijke opgave om een Flash-platform te verwerken in een smartphone, netbook of andere mobiele internet apparaten.

Het probleem is dat deze apparatuur vaak de Flash-applicatie niet aan kan. Adobe is de grondlegger van de Flash, en hoopt hiermee een nieuwe weg in te kunnen slaan voor mobiel gebruik. Zodra Flash 10.1 gelanceerd wordt, moet deze ook te gebruiken zijn voor mobiele apparatuur. Volgens Adobe is momenteel 75% van alle video’s op het Internet, een Flash video. Momenteel worden er aan de ontwikkelaars al enkele versies beschikbaar gesteld. In 2010 hoopt Adobe dat het aantal smartphones met Flash aanzienlijk stijgt.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...