• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbbankDe velen negatieve publiciteit van de afgelopen tijd heeft de DSB Bank geen goed gedaan. Uit onderzoek van RTL Z blijkt dat klanten minder interesse hebben in spaarproducten van de Nederlandse bank. Via vergelijkingssite Independer is het mogelijk om rekeningen te vergelijken met elkaar. Normaal gesproken wordt hierbij een DSB rekening tussen de 20 en 25% vergeleken. Afgelopen week was dit nog slechts 8%.

De afgelopen weken was de DSB Bank keer op keer negatief in het nieuws. De Tweede Kamer wilde een onderzoek in stellen naar de bank, en op tv was er een oproep om het geld bij de bank weg te halen. Vervolgens was de website van de bank dagenlang niet bereikbaar, waardoor de klanten niet meer via het Internetbankieren bij hun geld konden. Blunder op blunder, volgens Stichting Steunfonds Probleemhypotheken. Zij stellen dan ook dat de DSB Bank tot vrijdag de tijd heeft om een akkoord te maken tussen de gedupeerden en de bank. Anders zullen zij een rechtszaak aanspannen tegen de bank. En zo blijft het opnieuw onrustig bij de DSB Bank.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...