• RSS
  • Facebook
  • Twitter

msnVan meer dan 10.000 Hotmail-accounts zijn de wachtwoorden gekraakt. Dit werd gisteren bekend gemaakt door website Neowin. De accounts werden gehackt door meerdere hackers en vervolgens werden de wachtwoorden prijs gegeven op een online forum voor softwarefabrikanten. Inmiddels is de lijst met wachtwoorden niet meer opvraagbaar, maar het gaat wel om duizenden Europese accounts. Zo beweert de website.

Microsoft reageerde op het voorval en betreurt de zaak. Een woordvoerder liet weten:”We onderzoeken de situatie en zullen zo snel mogelijk de noodzakelijke stappen ondernemen”. Hotmail is één van de populairste webmails in Nederland, en het wachtwoord komt ook altijd overeen met de duizenden accounts voor MSN. Volgens ingewijden gaat het alleen om de accounts beginnend met een A of B. Wij raden echter alle Hotmailgebruikers aan om de inloggegevens te veranderen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...