• RSS
  • Facebook
  • Twitter

microsoftDe online strategie van Microsoft is opmerkelijk. Microsoft baas Steven Ballmer gaf zo aan in een interview dat hij niet verwacht dat Microsoft zoekmachines overneemt, om zo de concurrentie met zoekgigant Google aan te gaan. Microsoft is druk bezig met de concurrentie tegen zoekgigant Google met de lancering van Bing, en de overname van zoekmachine Yahoo.

“Je zult ons hard zien blijven werken en investeren in marketing en dat soort dingen, en natuurlijk doen we er alles aan om goedkeuring te krijgen van de wetgever voor de deal met Yahoo.”, zo reageert Stevan Ballmer in het interview. In het interview werd hem gevraagd of de overnames van zoekmachines ook behoorde tot de online strategie van Microsoft. Dit ontkende hij, en hij gaf aan zich te richten op marketing. Meer overnames van andere zoekmachines zitten er dus voorlopig niet in.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...