• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vistaVista is weer op zijn retour. En hiermee heeft Windows Vista nooit hoger dan 20% marktaandeel behaald. Dat blijkt uit statistieken van Net Applications. In augustus bereikte Windows Vista zijn top met 18,8%, maar in september is het marktaandeel gedaald met 0,2%. Daarom is dit ook het goede moment voor de opvolger, Windows 7. Dat wordt momenteel al gebruikt door 1,5% van de computergebruikers.

Opmerkelijk is ook dat momenteel ruim 71,5% nog Windows XP gebruikt, dat al 8 jaar oud is. Eerder dit jaar lanceerde Microsoft een gratis proefversie van Microsoft 7. Deze is veel gedownload, de reacties zijn ook erg goed van deze gebruikers. Een optimale verbetering in vergelijking tot het huidige Vista. Vista is nooit een groot succes geweest. Bij de lancering in 2007 ging het al gepaard met velen problemen. Er waren veel problemen en klachten, en met updates heeft Microsoft daarmee geprobeerd Vista te verbeteren. Maar Vista is nooit boven de slechte start gekomen. Dit realiseert Microsoft zich dan ook goed. “Soms zijn je producten goed, soms zijn ze slecht. En ik denk dat Vista een minder goed product van Microsoft was.”, zo reageert een medewerker. Volgens Microsoft zal Windows 7 daarom wel een heel goed product worden. Windows 7 wordt verwacht in de loop van deze maand.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...