• RSS
  • Facebook
  • Twitter

twitterEr is al een lange tijd een handel in domeinnamen. Sommige domeinnamen worden verhandeld voor duizenden euro’s, maar het lijkt er op dat deze handel ook is overgeslagen op Twitter. Dat heeft de Amerikaanse Drew Alonoff ook gemerkt, zijn Twitteraccount was goed voor 100.000 dollar! De Amerikaanse heeft zijn Twitternaam @drew aangeboden om te veilen, de opbrengsten gaan naar onderzoek naar kanker.

TV-ster Drew Carey heeft momenteel al 25.000 dollar geboden op de naam. Momenteel gaat Drew Carey op Twitter door het leven als @DrewFromTV. Ook heeft hij al de belofte gemaakt 100.000 dollar te willen doneren aan het onderzoek naar kanker, als blijkt dat hij 100.000 volgers heeft op zijn Twitter account voor 7 november.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...