• RSS
  • Facebook
  • Twitter

hetnetKPN is in 2010 weer de grootste Internetaanbieder. Nadat zij vorig jaar in de zomer nog de oudste internetaanbieder Planet Internet de nek omdraaide, is nu Het Net aan de beurt. Het Net stopt ermee. Dat betekend dat ruim 680.000 klanten worden overgenomen door KPN, en is daarmee met 1,8 miljoen leden weer de grootste Internetaanbieder van Nederland. Momenteel is dat nog Ziggo met een recpecatabele 1,3 miljoen leden.

Op de website van Het Net wordt het nieuws ook al bevestigd, maar staat aangegeven dat Het Net een nieuwe naam krijgt, en die naam is KPN. Voor de gebruikers van Het Net zal er niets veranderen, verzekert de provider. De gebruikers behouden hun huidige e-mailadres en ook aan het abonnement zal niets wijzigen. Ook gaan er al geruchten dat KPN bezig is om Orange en XS4ALL in KPN over te laten gaan, maar daar is verder nog niets over bekend.

Categories: Actueel, Algemeen, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...