• RSS
  • Facebook
  • Twitter

huwelijkhyvesVolgens Hyves zijn er al verschillende huwelijken en relaties begonnen door de netwerksite. Vandaag was dan ook het eerste huwelijksaanzoek op de voorpagina van Hyves. Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Hyves had Hyves een grootschalige actie bedacht. Iedereen kreeg de mogelijkheid om een wens toe te sturen, en volgens directeur Raymond Spanjar was dit de leukste wens die er tussen zat.

De gelukkige was Henk van Haar. Hij wilde graag zijn jeugdliefde Miranda op een originele manier ten huwelijk vragen. Hij stuurde het idee op naar Hyves, en volgens de redactie was dit het origineelste idee. Vanmorgen was er daarom ook een┬á bericht te lezen op de homepage van Hyves. Daarin schreef Henk:”Ik heb altijd geroepen… “Trouwen? Ik? Nooit!” Maar nu weet ik wat echte liefde is. Dus bij deze : Miranda wil je met me trouwen….?”. Daarbij had Henk ook aangegeven dan te willen trouwen voor 2010. Inmiddels heeft zijn Miranda ‘ja’ gezegd, en zal dus binnenkort het eerste echte Hyves huwelijk plaats vinden.

Categories: Actueel, Algemeen, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...