• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Webdesign

Posted by Henri 0 Comment

maxservdesign

Het oog wil ook wat, zo luidt een oud Hollands gezegde. En dat gezegde is nog lang niet ouderwets. Ook met de nieuwe technologie en het Internet blijft het om het uiterlijk draaien. Als een bezoek op uw site komt wil deze iets moois, moderns en overzichtelijks zien. Ook daar willen wij u graag verder een handje mee helpen.

De bron van ieder design is inspiratie. De één haalt dit uit een wandeling door het bos, de ander door het bekijken van andere websites. En met dat laatste willen wij u daarom ook graag even op weg helpen. Op Coolhomepages.com kunt u een overzicht zien van duizenden websites, templates, forums en homepages. Genoeg inspiratie voor een elk. Mocht het u op het gebied van design toch niet helemaal voor de wind gaan? Wij helpen u daar graag mee, neem contact met ons op, of neem een kijkje op onze website: http://www.maxserv.nl voor de mogelijkheden.

Categories: Advies, Algemeen, Verbeter

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...