• RSS
  • Facebook
  • Twitter

blogRuim 100 bloggers worden vandaag verwacht in Den Haag. Daar is namelijk voor de eerste keer een Blog-festival. Blog Art 2009 zal daar vandaag in het theater aan het Spui plaats vinden. Het is een festival voor en door bloggers, en is daarbij ook het eerste blogfestival in Nederland. Een uniek evenement aangezien de complete invulling door creatieve bloggers wordt verzorgd. Discussies, optredens en presentaties staan o.a. op het programma.

Het festival wordt georganiseerd door Karin Ramaker van Stichting Offline070. Bloggers zijn personen die via het internet duizenden bezoekers op de hoogte houden van hun dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen. Dit kan op meerdere manieren, door middel van een blog met WordPress of via een service als Web-Log.nl. Blogs blijven nog steeds erg populair. De discussies, optredens en lezingen zijn waarschijnlijk ook via Twitter en de velen blogs te volgen. Want de meeste bloggers zullen u daarvan op de hoogte houden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...