• RSS
  • Facebook
  • Twitter

youtubeEen filmpje van een ufo die boven Delfgauw vliegt is een wereldwijde hit. Het filmpje is nog geen week online op YouTube en heeft nu al 19.000 hits! De 32-jarige Steve van der Velde uit Den Haag heeft het scorende filmpje op zijn naam staan. De man uit Den Haag kon zijn ogen niet geloven toen zijn vriendin Iris hem op het rode zwevende ding wees. Steve van der Velde twijfelde geen moment en filmde het meteen, waarna hij het publiceerde op YouTube.

Via de media werd het filmpje steeds populairder. Het filmpje werd opgepikt door Radio 538, het Algemeen Dagblad en zelfs internationaal wordt het filmpje goed bekeken. Zo kopte de Gazet van Antwerpen en All News Web groot met het nieuws. Steve van der Velde heeft met de video in nog geen week 19.000 hits gekregen, en staat daarmee dan dus ook op nummer 1 in de weekscore van best bekeken items. Nog steeds gaan er speculaties over wat het zwevende ding precies is, maar volgens Steve is het duidelijk. Het is gewoon een ufo! Oordeel zelf en bekijk het filmpje hier.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...