• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vistaOndanks dat Windows 7 pas op 22 oktober in de winkels ligt, zijn vandaag de eerste negatieve reacties al bekend. Softwaregigant Microsoft maakte afgelopen week nog bekend dat Windows 7 een goed product zal worden, een product dat het mindere Windows Vista snel zal doen laten vergeten. De verwachtingen zijn daarom ook erg hoog, maar uit onderzoek blijkt dat Windows 7 helemaal niet zo verbeterd is.

Vista was minder succesvol wegens de tragere laadsnelheid van het systeem. Daarnaast werden ook al na een korte periode fouten ontdekt in de programmering. Met updates heeft Vista geprobeerd dit te herstellen, maar de naam Vista was op dat moment al zodanig beschadigd, dat het niet het succes is geworden dat zij hoopte te behalen. “Soms zijn je producten goed, soms zijn ze slecht. En ik denk dat Vista een minder goed product van Microsoft was.”, zo reageert een medewerker. Volgens Microsoft zal Windows 7 daarom wel een heel goed product worden. Maar helaas, uit een onderzoek bleek dat Windows 7 niet sneller zal zijn dan Vista. Het bedrijf IoIo Technologies heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar het nieuwe Windows 7. Een compleet nieuwe Windows Vista besturing heeft ongeveer  1 minuut en 6 seconden opstarttijd nodig. Bij Windows 7 is dat maarliefst 1 minuut en 34 seconden! Volgende week komt het bedrijf IoIo Technologies met een uitgebreid rapport naar buiten waarin meer details en vergelijkingen moeten worden gemeld.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...