• RSS
  • Facebook
  • Twitter

windows7Windows-freaks opgelet! Windows 7, het nieuwe besturingsprogramma van softwaregigant Microsoft, ligt pas vanaf 22 oktober in de winkels, maar is inmiddels al verkrijgbaar! Via de website eBay worden al meerdere versies van Windows 7 te koop aangeboden. Een pakket Windows 7 Ultimate is voor 160 dollar via eBay te verkrijgen. Opmerkelijk goedkoop, aangezien ze in Amerika het dubbele waard zijn!

Een koper hoeft er daarom ook niet van uit te gaan een complete versie van Windows 7 in handen te hebben. Ook zijn de eerste activatiesleutels al te koop aangeboden op het Internet. Met deze activatiescodes kunnen zo de gratis trailversies, gedownload van het Internet, worden geactiveerd. Microsoft heeft Windows 7 aan bepaalde klanten en computerbouwers al beschikbaar gesteld. En naar alle waarschijnlijkheid zullen dus ook daar de versies van Windows 7 vandaan komen. In het verleden heeft Microsoft wel eens een advocaat in de armen genomen, om de aanbieders op eBay aan te pakken. Het is nog niet bekend of ze deze stap opnieuw willen ondernemen. De kans is echter ook groot dat de activatiecode, die u dus via eBay kunt kopen, meteen over een Certificate Of Authenticity beschikt. Indien dit niet het geval is biedt Microsoft u geen enkele ondersteuning als er wat mis gaat. Dus het verstandigste blijft het gewoon om nog even af te wachten tot 22 oktober.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...