• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbbankHet gaat niet goed met de DSB Bank. De toekomst van de grote Nederlandse bank hangt aan een zijden draadje. De toestand zou inmiddels zo kritiek zijn dat minister van Financiën Wouter Bos vannacht nog op het hoofdkantoor is geweest voor een bespreking. Voor de pers is woordvoerder Klaas Wilting onbereikbaar. Even leek de rust rondom de DSB Bank terug gekeerd, maar inmiddels beheerst de DSB Bank weer alle nieuwsmedia. Daarnaast is ook opnieuw het Internetbankieren onbereikbaar.

Het lijkt inmiddels op een strategie. Zodra er negatief nieuws naar buiten komt, wordt het Internetbankieren geblokkeerd waardoor de gebruikers en spaarders van de DSB Bank niet meer bij hun geld kunnen. Vanaf vanochtend is het opnieuw onmogelijk om te Internetbankieren. Wordt DSB Bank opnieuw gehackt? Dat was althans de vorige reden waarom het internetbankieren niet meer mogelijk was. Maar ook het ministerie van Finaniciën wil nergens op in gaan. De geruchten gaan inmiddels dat de DSB Bank op het randje van een failliesement staat. Dit zou komen door de grootschalige problemen van enkele weken terug. Begin oktober werd op tv opgeroepen om het spaargeld weg te halen bij de DSB Bank, inmiddels is er al 60 miljoen euro aan spaargeld bij de DSB Bank verdwenen. Momenteel gaan de geruchten dat de DSB Bank druk bezig is met een overname, maar volgens anderen gaan de gesprekken over noodontwikkelingen om het failliesement voor te blijven. Wij houden u uiteraard op de hoogte.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...