• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbbankIeder uur lijkt het er slechter uit te gaan zien voor de DSB Bank. Nu de DSB Bank inmiddels uitstel van betaling heeft aangevraagd is het overduidelijk. Het gaat niet goed met de DSB Bank, de ooit zo succesvolle bank van Dirk Scheringa. Allerlei regelingen zijn ingesteld. Dit betekend ook voor de klanten van de bank dat zij niet meer bij hun geld kunnen komen. De Nederlandsche Bank heeft al om een noodregeling gevraagd, inmiddels is de toestand echt kritiek!

Vanmorgen kopte velen kranten met het nieuws, waardoor dit voor een groot risico zorgde. Velen spaarders wilde hun spaargeld weg halen bij de DSB Bank. Vervolgens werd het onmogelijk om te Internetbankieren, waarna inmiddels helemaal een stop is ingesteld. Voor DSB-klanten is het niet meer mogelijk transacties te doen! De afgelopen dagen zijn ook velen gesprekken geweest met ING, ABN Amro, Fortis en de Rabobank, om de bank op deze methode te verkopen. Als spaarders in de problemen komen kunnen zij tot 100.000 euro vergoed krijgen door De Nederlandse Bank. Maar inmiddels is het grote aftellen begonnen, naar verwachting zal de bank binnen enkele dagen echt failliet worden verklaard.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg ge√Įnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...