• RSS
  • Facebook
  • Twitter

mobielinternetDe gemiddelde consument is nog lang niet tevreden over het mobiel Internet. Dit blijkt uit een onderzoek naar mobiel Internet. Marktpeiler Multiscope heeft onderzoek gedaan naar de gebruikers en het gebruik van mobiel Internet. Ondanks de tevredenheid is het afgeloen jaar wel het gebruik van mobiel Internet verdubbeld. De nieuwssite Nu.nl is de populairste website voor mobiel Internet.

Maar ook websites als Hyves, GMail, MSN, 9292, NOS, NS en de Telegraaf zijn er populair in het gebruik van mobiel Internet. Ook blijkt uit het onderzoek dat niet alle websites gebruik maken van hun potentiƫle doelgroep. Als webmasters meer applicaties ontwikkelen zoals SMS alerts e.d. zal het gebruik van hun website op mobiel Internet stijgen. Maar niet alle gebruikers zijn enthousiast over het mobiel Internet. Het meerendeel vindt websites te traag, het beeldscherm te klein en de sites onhandig in gebruik. Naar verwachting zal in 2015 ruim 53% van de bevolking gebruik maken van mobiel Internet.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geĆÆnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...