• RSS
  • Facebook
  • Twitter

twitterVolgens velen buitenlandse bronnen is Twitter druk in de weer met een nieuwe functie. Via deze functie moeten gebruikers van Twitter de mogelijkheid krijgen om videoboodschappen te uploaden die meteen worden weergegeven op Twitter. Momenteel is er op Twitter al een mogelijkheid om video’s te delen. Dit kan door de onderdelen TweeTube  en Twiddeo. Ook dit moet compleet vernieuwd worden.

Via het huidige Twitter worden deze video’s namelijk niet weergegeven op de profielpagina. Daar zal dus ook verandering in komen. De videoboodschappen moeten een bijdrage leveren aan de modernisering van Twitter. Maar medeoprichter Biz Stone vindt de berichtgevingen maar onzin. “Heb het stuk niet gelezen, maar geen videohosting. 140 tekens inclusief spaties. You know the drill.”, ze gaf hij aan.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...