• RSS
  • Facebook
  • Twitter

acrobatSoftwaregigant Adobe heeft te kampen met een groot lek in één van de bekendste freeware programma’s. Het lek in het programma Adobe Acrobat Reader wordt helaas ook al misbruikt, zo melden meerdere websites. Vandaag hoopt Adobe met een update te komen die het lek moet dichten, en zo de problemen hoopt te voorkomen.

Er zijn enkele documenten online die gebruik maken van javascript om zo een kwaadaardige code uit te voeren op de pc’s van hun slachtoffers. Voor gebruikers van Adobe Acrobat Reader is het al mogelijk om zich te behouden voor het misbruik door de javascript functie uit te schakelen in Acrobat, tot dat de update succesvol is uitgevoerd. Adobe hoopt met de update zo alle problemen te hebben opgelost.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...