• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vistaDe wereld maakt zich klaar voor de grootste Windows-update aller tijden! In de grote update van softwaregigant Microsoft worden maar liefst 34 fouten en veiligheidslekken opgelost. Het gaat voornamelijk om fouten in Office en Internet Explorer. De update wordt voornamelijk gebruikt als sprint richting de komst van Windows 7. Die vanaf volgende week te verkrijgen is.

Met de komst van Windows Vista heeft Windows heel veel updates gehad. Dit was voornamelijk om de velen fouten uit Vista te halen en zo de schade te herstellen. Met deze grote update moet ook het besturingsprogramma van Vista klaar gemaakt worden voor een eventuele overstap op Windows 7. In juni had Windows ook al een grote update, de op één na grootste update, die was goed om 31 fouten en veiligheidslekken te herstellen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...