• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Strategie-Online LogoHet gaat erg goed met Strategie-Online. Nog steeds blijft onze blog stijgen in populariteit. Tijd voor uitbreiding dus! Vandaag nog meer goed nieuws. Dit is namelijk alweer de 100e blog van Strategie-Online.nl. En zijn zo uitgegroeid tot een succesvolle blog op het gebied van E-business. Ook bieden wij dagelijks een uitgebreid nieuwsaanbod.

Dagelijks weten honderden bezoekers ons te vinden. In enkele weken zijn we enorm gegroeid, en deze groei willen wij graag verder stimuleren. Een blog over e-business moet namelijk zelf ook beschikken over een goede internet strategie. We willen  meer tot onze doelgroep komen, en dit willen we bereiken door het creeëren van een eigen magazine. Vrijdag verschijnt de eerste uitgave van een nieuw online magazine. In dit magazine is het grootste en belangrijkste nieuws van de afgelopen week te vinden. Uiteraard staat ook het magazine vol met tips over de top. Voorlopig zullen er twee edities verschijnen van het magazine, waarna wordt gekeken of er een doorstart wordt gemaakt. Uiteraard blijft Strategie-Online.nl ook zelf gewoon de blog met al het laatste nieuws 0p het gebied van Internet, marketing en online strategie.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...