• RSS
  • Facebook
  • Twitter

snsbankEen flauwe Twitter-grap zorgde voor erg veel commotie. De SNS Bank is not amused toen bleek dat honderden Twitteraars op hun Twitter-pagina hadden verkondigd dat ook de toekomst van de SNS Bank aan een zijden draadje hing. Het bericht ging zo snel de wereld rond, dat de SNS Bank zo snel mogelijk heeft gereageerd.

Twitter blijkt hiermee een nieuwe trend rijker te zijn, namelijk : bankje pesten. Vorige week werd via Twitter veelvoudig als eerste gemeld dat het niet goed ging met de DSB Bank. Dat zou mede de oorzaak zijn dat velen klanten hun geld daar hebben weg gehaald, waardoor de bank dus uitstel van betaling moest aanvragen. Velen Twitteraars leken het dus wel een leuke grap te vinden om dit ook over een andere bank te zeggen. De SNS Bank werd het slachtoffer en op Twitter werd dus al snel verkondigd dat ook de SNS Bank in grote problemen zat. Inmiddels heeft de SNS Bank gereageerd not amused te zijn en reageerde via Twitter:”Stop met hoax over SNS Bank; te gek voor woorden. SNS Bank gezond, check de cijfers.” Inmiddels gaat er dus een bericht de ronde met ontkenning waarin staat vermeld:”Laat je spaargeld dus maar staan en niks doorvertellen aan Lakeman anders hebben we na aankomend weekend weer een bank minder.”

Categories: Actueel, Algemeen, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...