• RSS
  • Facebook
  • Twitter

facebookEen gigantische storing bij netwerksite Facebook is de oorzaak van het verdwenen van veel informatie van Facebook. Ruim 150.000 gebruikers konden gedurende de storing niet bij hun profiel. Inmiddels is het einde van de storing in zicht, maar de gevolgen blijken groter dan verwacht. Van een grote groep gebruikers zijn namelijk meerdere gegevens verloren gegaan.

De oorzaak van de storing was te wijten aan een fout in de database, maar er is geen exacte technische reden vrij gegeven wat er precies mis is gegaan. In totaal heeft 0,05% van alle Facebook-gebruikers hun profiel niet kunnen bekijken, bezoeken of gebruiken. Volgens de netwerksite is de verloren informatie, en gaat het alleen om gegevens die vlak voor de storing zijn toegevoegd. De getroffen leden zijn door Facebook benaderd.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...