• RSS
  • Facebook
  • Twitter

firefoxMozilla is druk in de weer met Mozilla Firefox 3.6. Deze maand komt er een eerste beta-versie beschikbaar van de nieuwe Firefox. De velen Firefox-liefhebbers kunnen niet meer wachten. Vandaag werd wat meer bekend over de applicaties van Firefox. Zo werd bekend dat er een kantelmodus is binnen Firefox. Speciaal voor laptops zal dus de browser aangepast worden aan de beweging van het scherm. Zo meldt Mozilla in een persbericht.

Firefox kan deze mogelijkheid aanbieden doordat steeds meer laptops bewegingssensoren bevatten. Laptops van Apple, MacBooks e.d. bevatten deze sensoren al. Deze sensoren worden normaal gesproken gebruikt om zo data op te slaan als de laptop dreigt te vallen. Deze maand komt de vernieuwde Firefox in beta-versie online. Momenteel is Firefox één van de bekendste Internet browsers, en probeert het al jaren te concurreren tegen Internet Explorer.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...