• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbbankDe NOS meldt vandaag dat afgelopen maandag Dirk Scheringa zich graag had willen terugtrekken uit de DSB Bank. Echter is dit niet gebeurd, omdat de DSB Bank onder curatele werd gesteld. De Nederlandse Bank had eerder al aangegeven het merkwaardig te vinden dat Scheringa zowel bestuurder als hoofdaandeelhouder was. Dit zou de reden zijn van zijn vertrek.

RTL Nieuws meldde ook dat dit de reden was waarom de DSB Bank in gesprek was met andere banken voor een overname. Afgelopen week is de DSB Bank onder curatele gesteld, nadat velen spaarders hun spaargeld bij de DSB Bank hadden weggehaald. Doordat de bank onder curatele staat blijft Scheringa dus voorlopig aan.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...