• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Online privacyIllegale uploadsites worden steeds populairder, dit blijkt uit onderzoek van anti-piraterijsoftwareontwikkelaar V.I. Labs. In een test onderzochten zij 43 verschillende types van producten. Hieruit bleek dat producten meer beschikbaar zijn via uploadsites als RapidShare. Websites als The Pirate Bay en Mininova zijn al tijden een doorn in het oog van softwarefabrikanten en ontwikkelaars.

De illegale gebruikers van muziek, films, games en software maakten voorheen veelvoudig gebruik van deze Bit-Torrentsites. Maar door de velen commotie en acties tegen de sites maken nu de gebruikers meer gebruik van een website als MegaUpload of RapidShare. Dit zijn websites die een mogelijkheid aanbioeden om software, programma’s e.d. te uploaden op hun server, om ze zo ook aan te bieden aan andere gebruikers.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...