• RSS
  • Facebook
  • Twitter

toetsenbordVoor werkgevers blijft het ook in 2010 gewoon mogelijk om belastingvrij de werknemers een laptop van de zaak te geven. Echter dienen de laptops wel voor minimaal 90%  voor zakelijke doeleinden te worden gebruikt. Binnenkort komt er een nieuwe regeling voor de werkkosten. Vooral mensen die thuiswerken knepen hem even, aangezien de nieuwe werkkosten regeling al tijdens Prinsjesdag werd aangekondigd.

Hetzelfde geldt voor de mobiele telefoon van de zaak. De vergoedingen voor bijvoorbeeld dienstfietsen, kerstpakketten en bedrijfsfitness gaan straks wel onder de nieuwe forfaitaire regeling vallen. Dus voorlopig blijft het wel gewoon mogelijk om te Internetten op de verbinding van de baas, of gebruik te maken van de laptop van de zaak.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...