• RSS
  • Facebook
  • Twitter

internetRuim 2% van het totale energieverbruik wordt gestoken in het gebruik van Internet. En dit is net zoveel als momenteel de luchtvaart verbruikt. Het ICT-verbruik blijft met een razendsnel tempo stijgen, zo melt Tebodin. Ruim 67% nemen de huishouden voor hun rekening, de netwerken en data nemen in totaal 20% voor hun rekening en de overige 13% zijn voor de kantoren.

 In 2 jaar is het verbruik van ICT in de datacenters met ruim 52% toegenomen. Volgens een onderzoek zou dit stroomverbruik veel zuiniger kunnen, door middel van meerdere koelingen. Volgens het rapport zou het verbruik van ICT in 2020 met 73% verder toenemen. Door betere verkoeling en apparatuur moet dit terug te dringen kunnen zijn tot 26%. Het rapport is inmiddels aangeboden aan de Twee Kamer.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...